Σχετικά με το Androp

Το τσίπουρο Androp είναι ένα απόσταγμα υψηλής ποιότητας που μέσα σε κάθε του σταγόνα κρύβει την τέχνη, την παράδοση και τη γη της Άνδρου. Δοκιμάστε το και απολαύστε την ισορροπημένη γεύση του και τα λεπτά του αρώματα σε κάθε σταγόνα.

Ποιότητα με άρωμα Κυκλάδων

To Androp παράγεται από την Αποστακτήριο Άνδρου Ε.Ε., μία κάθετη μονάδα απόσταξης στεμφύλων σταφυλής ( τσίπουρο ) και βρίσκεται στην περιοχή Πιτροφός της Κεντρικής Άνδρου, σε ιδιόκτητο χώρο 6.5 στρεμμάτων με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εύκολη πρόσβαση.  Η μονάδα ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα τεχνολογίας και εξοικονόμισης ενέργειας και χρησιμοποιεί μηχανήματα κατασκευασμένα εξολοκλήρου από καθαρό χαλκό τα οποία διαθέτουν κατοχυρωμένες καινοτομίες που τα καθιστούν μοναδικά στο είδος τους όσον αφορά την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Το όραμα μας

Στα άμεσα σχέδια της Αποστακτήριο Ε.Ε. είναι η δημιουργία μίας καθετοποιημένης παραγωγικής μονάδας με ιδιόκτητους αμπελώνες αποτελούμενους από γηγενείς ποικιλίες, ώστε να προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό και αρωματικό όσο και σπάνιο απόσταγμα.

Παράλληλα, μέσα από τη δημιουργία μίας τέτοιου μεγέθους μονάδας απόσταξης στο νησί της Άνδρου, η εταιρία έχει ως στόχο να στηρίξει την τοπική οικονομία, όχι μόνο μέσα από τις θέσεις απασχόλησης αλλά συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγροτικής τοπικής παραγωγής, προμηθεύόμενη σημαντικό ποσοστό πρώτης ύλης από όλους τους παραγωγούς του νησιού